De dochter van de burgemeester

‘Als jongens naar mij keken dacht ik dat ik een vlek op mijn trui had’


Sprankelend cabaret door de brave burgemeestersdochter die eigenlijk bruist van de energie. Als verse Sarah kijkt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven. Met herkenning van situaties uit het dagelijks leven die ook ‘de dochter van de burrie’ meemaakt. Afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano.

Astrid wordt begeleid door haar pianist. Coaching heeft zij van Karin Bloemen.  Op de dag dat haar vader geïnstalleerd werd zwaaide zij, vanuit de koets van destijds, als tienermeisje naar de voor haar nog onbekende klasgenoten. Lijkt opgroeien in een warm maar oernuchter Noord-Hollands gezin de redding te zijn voor een braaf meisje dat denkt dat zij een vlek op haar trui heeft als jongens naar haar kijken?

Met haar gesproken teksten, eigen muziek en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers ook mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt zij haar echte emotie en puurheid. Inmiddels heeft zij zelf 2 dochters. Bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een knipoog naar cabaret. 

In theaterseizoen 22/23 staat de cabaretière voor het 2e seizoen met verve op de planken met haar eerste solovoorstelling ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’. Met referenties als ‘voor een lach en een traan’ en ‘het kwam echt binnen’, geschreven door theaterbezoekers, maakt zij nu een vervolg op deze voostelling in het kleinkunstprogramma ‘De dochter van de burgemeester’. Doordat Astrid haar jarenlange ervaring en haar persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement.

De dochter van de burgemeester is voor het seizoen 23/24 te boeken!


Bekijk ook andere voorstellingen…