Hapje

een sensuele comedy over hoe een huwelijk óók kan zijn


Nog te boeken tot eind juni 2022!

Tot de dood ons scheidt? Philip en Carolina doen het anders: zij hebben een huwelijkscontract voor 10 jaar afgesloten. En vanavond hakken ze de knoop door, tekenen ze bij of gaan ze uit elkaar?

Philip en Carolina zijn eigenzinnige levensgenieters. Hij is een succesvolle mediamagnaat en filantroop, zij oude adel en parttime curator. In deze sensuele theatervoorstelling ben je als bezoeker getuige van hun beslissing: tekenen ze bij of gaan ze uit elkaar? En dan is er nog Alfred, hun personal assistent die zijn best doet het stel in al hun wensen te voorzien.

Tijd om aan tafel te gaan voor een prikkelend gesprek. Hebben zij zich de afgelopen 10 jaar bijvoorbeeld wel aan de afgesproken regels gehouden?
Hapje is een sensuele comedy over het huwelijk, seks, oesters en andere smakelijkheden.

Tekst & Spel Mirthe Bron (Daddy Freddie, Purper Ladies, Mata Hari) 
Spel Boy Ooteman (Soldaat van Oranje, Hij gelooft in mij, Fabelhaft) Noël van Santen (Schudden, de Marathon, de Nachtwaker) of Sjoerd Spruijt (Bleeding Love, Cruijf de musical, Soldaat van Oranje)
Regie & regieadviezen Daniël Cohen Foto’s Vanessa Scheer (Theater De Liefde, Haarlem)

Duur van het optreden bedraagt ca. 1 uur.

Een greep uit vele quotes:

Don Quishockings -George Groot, de charme van de voorstelling is het onnadrukkelijke, alsof je in het restaurant waar je vaak komt ineens getuige bent van verwikkelingen ineen huwelijk. Waar je dan, als publiek, ook nog in wordt betrokken. Participatie op z’n best’

Mylou Frencken “Hapje zindert en gloeit nog lang na; stof tot nadenken’

Toegift, huiskamer in Amersfoort ‘Verrassend, onverwachte wendingen, goed spel, spannend onderwerp’

Robbin Streppel Sonsbeek Theater Avenue
‘Je wordt meegenomen in het verhaal, wat beweegt het stel? Lust, liefde of macht? Sterk spel van het drietal. Hapje is een voorstelling die je nippend aan een wijntje boeit. Wat zou jij doen? Bijtekenen of wegwezen?

Inge Nederburg ‘Zelden zo’n sensuele energie van het podium voelen komen. De acteurs houden elkaar én het publiek vast in een innige houtgreep, zat op het puntje van mijn stoel.’


Bekijk ook andere voorstellingen…