Van Het Lied speelt ‘Signalen’

een hommage aan Herman van Veen

Van Het Lied speelt Nederlandstalig en vertaald theater- en  kleinkunstrepertoire. Dat doen zij akoestisch, eigenzinnig en eigentijds, met nieuwe (gitaar)-arrangementen, synths en meerstemmige zang.

In de voorstelling ‘Signalen’ neemt Van Het Lied je mee naar het land van de ‘dwaze moeders’, Edith Piaf, Jacques Brel, Suzanne, Cirkels, een huilende vriend, Willem Wilmink, 1000 schepen, liefdes van later, Erik van der Wurff, Anne, Lennaert Nijgh en Alles Wat ertoe Doet.

Een hommage aan Herman van Veen, in kleine setting bespeeld en in 3 talen bezongen. In 2x 35 minuten worden 20 liedjes afgewisseld met geluidsfragmenten, teksten en anekdotes.

De voorstelling ‘Signalen’ is indringend, intiem, soms ontroerend en altijd dicht op de huid en speelt in kleine theaters en huiskamers door heel Nederland.

‘De anderen zijn hulp gaan halen. Het wachten is op de signalen….’

Hedy Mutter is afgestudeerd aan de Academie Kunst & Techniek, was presentatrice voor RTV Oost, speelde in danstheaterproducties en trad in verschillende ensembles op als leadzangeres.

Maurice Couvée is gitarist / zanger en studeerde aan het conservatorium, speelde in bekende (muziek)-theater en musicalproducties en is een veelgevraagd artiestenbegeleider en vocal-coach.

Kijk en luister naar ‘Signalen’ op Youtube:

Duur van het optreden kan altijd aangepast worden.

Bekijk ook onze andere voorstellingen…