STEL

ben jij klaar voor een summer of love?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is groene-lijn-750x5.jpg

Stel: we mogen weer! De tijd van kilte en afstand is voorbij. Sterker nog: kenners voorspellen een nieuwe Summer of Love. Gevaccineerd en wel naar buiten. Dat betekent dansen, flirten, elkaar vrijuit aanraken. Alhoewel… kunnen we het nog?

Want de spontane vrije liefde heeft behoorlijk wat klappen gehad de laatste tijd. #Metoo, mannen in de war, vrouwen op de barricade, wat mag wel en wat juist niet? Met als klap op de vuurpijl een virus waardoor er helemaal niks meer mocht. Hoe zal het ons vergaan in ons nieuwverworven paradijs, als onze ingebouwde intimiteits-coördinator voortdurend met ons meekijkt?

“Wij gaan vandaag de relatie tussen man en vrouw samen met u definitief herstellen. Want als die relatie in elkaar dondert, dondert toch alles in elkaar? Het klimaat, de natuur. Breken oorlogen en pandemieën uit. Wij kunnen dit stoppen. Juist nu.”

Kortom: als we er samen nog wat gezelligs van willen maken moeten we eerst nog even een nieuwe balans zien te vinden.


Tijn Docter en Carlijn van Ramshorst doen een poging elkaar weer te vinden.  En met een komisch script van Roos Schlikker en Erris van Ginkel komt dat helemaal goed.

Na ‘Stel’ ga je opgewekt een nieuwe tijd tegemoet. Samen krijgen we dit onder controle. Juist nu!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is groene-lijn-750x5.jpg

Bekijk ook andere voorstellingen…