Vive Aznavour!

de laatste grootmeester van het Franse chansonl

VIVE AZNAVOUR !’ is een intieme persoonlijke hommage van Michael Abspoel, aan de man die ons met zijn muziek, lessen in liefde gaf.

In zijn lange carrière groeide Charles Aznavour wereldwijd uit, tot de meest geliefde en best verkochte chansonnier aller tijden.  

Shahnour Varenagh Aznavourian, de zoon van Armeense vluchtelingen, overleed op 1 oktober 2018 en was een monument van het Franse chanson. ‘Le dernier monstre sacré de la chanson’ zoals z’n fans hem liefkozend noemden, zong in negen talen, schreef en componeerde 1300 nummers en verkocht 180 miljoen platen en cd’s. Daarnaast speelde hij als succesvol acteur in meer dan 60 speelfilms.

Michael Abspoel, bekend als dé stem van het televisieprogramma ‘Man bijt hond’(nu bij SBS 6) bracht de laatste twee jaar een succesvol eerbetoon aan een andere grote chansonnier: de Brusselaar Jacques Brel. Met ‘Leven met BREL’ trad hij samen met pianist Marc Bischoff op in theaters en huiskamers in Nederland en Vlaanderen.

‘She’, ‘La Bohème’, ‘Yesterday when I was young’, ‘What makes a man a man’, ‘For Me, formidable’, ‘La Mamma’, ‘Non je n’ai rien oublié’, ‘Emmenez-moi’ en vele andere Aznavour-hits, ze zijn allemaal te horen in dit avondvullende muziektheater programma.

Concept, Spel en Zang Michael Abspoel Pianist Marc Bischoff Fotografie Frans Verpoorten Beeldprodukties

Duur van het optreden bedraagt 2 x 50 minuten maar kan ook 1 uur zonder pauze. (Vanaf november 2019 te boeken)

Leven met Brel

Deze voorstelling kunt u ook nog steeds boeken voor een optreden in de huiskamer, locatie of theater!

Bekijk ook andere voorstellingen…