wie we zijn

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is groene-lijn-750x5.jpg

Gerda J. van Cappellen

Opgegroeid met opera en liefde voor theater en daarnaast avontuurlijk aangelegd is het voor mij altijd een voorrecht geweest om te werken in de reisevenementen branche. Vele jaren heb ik samen met een team, inventieve en creatieve invullingen gegeven aan bijzondere buitenlandse reizen.

Gerda J. van Cappellen
Fotografie: PhotoA

Mijn ambities stopten niet toen ik de reiswereld verliet. Een nieuwe uitdaging kwam op mijn pad, de theaterwereld!

Bij Theatergroep Troost was ik welkom om mijn organisatietalent in te zetten. Met ziel en zaligheid veel geleerd en heb ik mijn steentje kunnen bijdragen en coördineer ik nu al jaren met groot plezier én succes de huiskamervoorstellingen voor Troost.

Sinds 2016 bemiddel ik ook voor andere gezelschappen theater- en muziekvoorstellingen en in 2020 heb ik assistentie gekregen van Hedwig.

Hedwig Zoutenbier

Met veel plezier mag ik deel uitmaken van het team van Huiskamer Theater Producties.

Vanwege de passie voor theater en muziek ben ik al ruim 20 jaar betrokken bij het produceren van theatervoorstellingen en speciale projecten bij o.a. Theatergroep Troost. Als uitvoerend producent heb ik veel ervaring als contactpersoon bij diverse theaters en theatermakers.

Hedwig Zoutenbier
Fotografie: PhotoA

Na 26 jaar werkzaam geweest te zijn als verkoop- en team/projectmanager in de ICT branche ben ik in 2021 gestart met mijn eigen bedrijf HZ Management. “Ontzorgen” is mijn motto en hiermee hoop ik een toegevoegde waarde te leveren als teamlid van Huiskamer Theater Producties.

Organisatie en interesse in de culturele sector zijn niet uit mijn leven weg te denken.